Therapievormen
Onderzoek
 
Wie zijn wij?

Wij, dat zijn Peter en Jolly Neuteboom, hooggevoelig, spiritueel, dikke maatjes als kind en hechte partners in huwelijk en werk.
Zij zien het leven als een bijzonder avontuur, samen op pad om te leren en te groeien. Kernthema’s daarbij zijn leven vanuit je hart, zuiverheid, liefdevolle verbinding, zonder oordeel, vergeven. Graag delen zij hun ervaring en kennis met anderen.

Jolly is geboren op 5 juli 1959.
Ze is, na jaren lang werkzaam geweest te zijn als schoonheidsspecialiste, zich steeds meer op de natuurgeneeskunde gaan richten.
In de praktijk houdt zij zich o.a. bezig met Orthomoleculaire Voedingsleer en Therapie en energetische behandeltechnieken zoals Jassentechniek en aura en chakrahealing. Als ervaringsdeskundige kan ze u leren hoe je omgaat met hooggevoeligheid, hoe je in balans kunt leven, zonder de liefde en het gevoel voor anderen af te sluiten.

Peter is geboren op 28 november 1963.
Na eerst cursussen op het gebied van massage en kinesiologie te hebben gevolgd kwam hij op een gegeven moment in aanraking met de Bowen Therapie en deze subtiele en toch zo effectieve manier van behandelen lag hem zo goed dat hij zich daarin verder heeft gespecialiseerd.
Naast Bowenbehandelaar is hij ook natuurgeneeskundige en orthomoleculair therapeut.

Opleidingen en cursussen

Wilt u weten welke opleidingen en cursussen Peter en Jolly hebben gevolgd, klik dan hier.

De wereld van de complementaire geneeskunde is volop in beweging en zorgverzekeraars stellen steeds nieuwe eisen aan therapeuten. Om aan al die eisen te voldoen hebben Peter en Jolly inmiddels ook de 4-jarige HBO opleiding tot Eclectisch Energetisch Natuurgeneeskundig Therapeut afgerond.